Gevelbekleding in (tropisch) hardhout

Voor de mooiste gevelbekleding in Waasmunster en Lokeren moet u bij schrijnwerkerij Chris Ott zijn. Chris Ott heeft een eigen atelier in Waasmunster en hij voorziet uw woning van een mooie en duurzame gevelbekleding. Daarnaast kan u ook een beroep doen op zijn vakmanschap voor interieurafwerking en tuinhout. Zo oogt uw huis en uw tuin één mooi geheel!

Mogelijkheden

Chris Ott kan gevelbekleding in (tropisch) hardhout maken, of een crepi-laag aanbrengen op de bestaande muren. Op die manier krijgt uw gevel een mooie, verzorgde en afgewerkte look.

Kies voor crepi indien de gevel toe is aan een (grondige) renovatie: het oogt niet enkel sierlijk, maar crepi geeft uw woning ook een extra bescherm- en isolatielaag. Indien gewenst kan u ook eerst bijkomende isolatie aanbrengen tegen de bestaande gevel, waar nadien crepi tegen wordt aangebracht.

Kies voor (tropisch) hardhout voor een mooie, stijlvolle en vooral aparte look. Het gebruikte hout is zowieso van duurzame kwaliteit, waarbij u de keuze heeft om het al dan niet bijkomend te behandelen met beits of te verven met kwaliteitsverf.

Fotogalerij

Wil u graag een vrijblijvend oriënterend plaatsbezoek of een offerte? Neem dan contact op met Chris Ott en samen met u bekijkt hij alle mogelijkheden.

Bekijk alvast enkele van de mogelijkheden, of doe wat inspiratie op door eerdere projecten. U ziet, Chris Ott levert prachtig vakmanschap en maatwerk en werkt elk project tot in de puntjes af. Er wordt enkel gebruikt van kwaliteitsvolle en duurzame materialen en houtsoorten, waarbij u een ruime keuze heeft, ook wat betreft afwerking zoals verven of beitsen.

Kies voor maatwerk... Bel Chris Ott op 0494/99.84.79